Framförallt så krävs det en lust och glädje att träna. Är man nere så kan en träning ge energi och glädje om man känner sig nere. Det kanske inte behöver vara något storverk man gör utan det kan räcka med att ta en Power Walk för att få skingra tankarna.

Sedan är det klart att vissa träningsformer kräver mer utrustning än andra. Om vi jämför en hockeyspelare eller fotbollsspelare som tränar så är det en enorm skillnad på vilken utrustning som används. Se till att hitta det som krävs för att du ska kunna utföra din träning. Tränar du någon kampsport som exempelvis brottning så kan ett par rätta skor göra stor skillnad. Som oftast så är det fråga om funktionskläder som gäller.

Det är viktigt att man är bekväm i de kläder och skor som man använder då man tränar. Det får inte vara något som skaver och är för åtsittande. Gärna plagg som är stretch och är sköna. Vi tar gärna på oss träningsplagg även när vi inte tränar då de är så sköna som de är. Med rätt klädsel och motivation så kan du komma iväg på dina träningspass. Detta är ett par saker som behövs för att du ska träna. Sedan beror det mycket på vilken typ av träning du genomför.

Lycka till med din träning och vi hoppas att du har allt som krävs för att du ska kunna träna efter din förmåga och på bästa sätt.