Har man ett stort intresse för fotboll så kanske man gärna åker iväg för att uppleva fantastisk fotboll både här hemma i Sverige och utomlands. Det har blivit mycket vanligare att man åker på fotbollsresor arrangerade med matchbiljett, hotellövernattningar en så kallad “All Inclusive” resa i fotbollens tecken.

Vill man uppleva matcher från Europas största ligor så gäller det att ta sig iväg till de matcherna. England, Tyskland och Italien är populära länder där man kan få uppleva Champions League matcher. Ta dig en titt vad som är aktuellt just nu och boka en resa som du sent kommer att glömma. Det är alltid en upplevelse att se en match mellan stora lag på plast, speciellt på en stor arena. Om favoritlaget dessutom vinner så är det en än större upplevelse. Glöm inte att fotografera så mycket du hinner för att spara dina minnen från denna fantastiska fotbollsupplevelse.

Passa även på att uppleva den stad du åker till, även om fotbollen är prio så finns det så mycket annat som kan intressera om det är första gången man besöker, London, München, Madrid eller Rom. Se till att hinna med så mycket som möjligt utan att stressa. Det kan vara skönt att efter fotbollsmatchen kunna slå sig ner på någon uteservering och njuta av god mat och dryck samt bara sitta och titta på alla som snurra runt på stadens gator. Strosa runt själv bland allt som kan vara av intresse, oftast så finns det mycket att uppleva i olika städer.