Det finns säkert lika många olika plagg som det finns träningsformer, det gäller att använda sig av rätt plagg för rätt träningstillfälle. Vid utomhusträning och varma dagar kräver sina träningskläder likväl som en kall vinterdag kräver sina. Sedan vill man ju gärna ha ett antal varianter så att man kan slänga i tvätten och ändå ge sig ut i löpspåret exempelvis.

training

Med dagens shoppingmöjligheter så går det enkelt att hitta jackor online både kända varumärken och andra mindre kända. Hitta den jacka som passar dina behöv både för träning men kanske också för annat ändamål. Kläder som kan kombineras till både och är oftast en fördel, träningskläder är oftast bekväma och kan med fördela användas till annat också.

Säsong kan avgöra vilken typ av plagg du kan vara i behov av, i och med att vi har våra fyra årstider och vädret idag kan växla ganska mycket så gäller det att vara förutseende och införskaffa flera olika typer av plagg som man kan välja på beroende på vilken vädertyp det är ute. Oavsett årstid så kan det ena dagen vara solsken och nästa så blir det kallt och regna.

Och det sägs ju att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder så det gäller att ta på sig det som passar för vädret och ge sig ut vilket som om man verkligen vill träna. Är det lite kallare ute så gäller flerlagersprincipen så att fukten kan transportera sig vidare genom dina plagg utan att du blir kall.