Alla har vi olika förutsättningar och viss träning kanske inte passar dig av fysiologiska skäl. Alla tycker inte om löpning och vissa kanske har för dåliga knän för att ge sig ut i löpspåret. Det gäller att man hittar den träning som passar och som man trivs med. Det går så mycket enklare att träna om man har roligt när man tränar.

Viss träning kan kräva mer än vad andra gör. Det gäller att man är medveten om vad träningen kräver av en innan man sätter igång. Därför är det bra att läsa artiklar som denna och andra på sajten. Detta gör att man får veta mer om olika former av träning och lättare kan avgöra vilken som passar bäst. Du kanske är den som helst tränar på egen hand utan andra medverkande. Andra kanske hellre träna i grupp tillsammans med andra. Hitta den träning som passar dig bäst.

Så klart så kan du efter ett tag ändra din träning till något annat. Det är bara till fördel att träna varierat och du kanske får tillbaka lusten efter ett tag om du utför någon annan form av träning ett tag.  Så prova på lite olika former innan du bestämmer dig får vilken tränings du ska satsa på.